Awakening Sun στα Γιάννενα

14.10.13


Μάλλον ο Οκτώβριος είναι ο «μήνας» μου, μουσικά τουλάχιστον είναι! Άλλη μια συναυλία που έγινε και με άφησε με το χαμόγελο, Awakening Sun.


Δυο λόγια για τις μπάντες: 
Οι Awakening  (Λιθουανία) δημιουργήθηκαν  το 2011, από τον κιθαρίστα-τραγουδιστή-στιχουργό- παραγωγό συνθέτη. Αν και έχουν γίνει πολλές αλλαγές στα μέλη της μπάντας, η τελική εικόνα έχει ως εξής: 
Ernestas Skripkiunas- φωνή/κιθάρα

Domas Dedinas – τύμπανα
Denis Bubel – ρυθμική κιθάρα
Povilas Laurinaitis – Μπάσο

The Rebus’ Hole (Γιάννενα) δημιουργήθηκαν το 2010, πενταμελές μπάντα με επιρροές Clutch, Red Fang, Monster Magnet κ.α. Τα μέλη της μπάντας:
Γιάννης- Φωνη
Ντίνος- Κιθάρα
Τάσος- Τύμπανα
Θωμάς- Μπάσο
Πάνος- Πλήκτρα

Το live ξεκίνησε στις 10, με τους The Rebus’ Hole, από τις αγαπημένες μου τοπικές μπάντες. Νομίζω πως ήταν ακόμα καλύτεροι από την προηγούμενη φορά που τους είδα, ο τραγουδιστής ακόμα πιο φωνάρα, γι αυτό θέλουμε περισσότερα livακια.  
Έφτασε η ώρα για Awakening Sun με εμφάνιση «τουρίστα», όλοι με καλοκαιρινά ρούχα και ο τραγουδιστής με σαγιονάρα, εντάξει ο άνθρωπος μας είπε «Συγγνώμη για την εμφάνιση αλλά έχετε πολύ ζέστη» (που να έρθεις και Αύγουστο παιδί μου!). Σαν μουσική/φωνή ήταν αρκετά καλοί, αυτό που έλειπε (για ακόμα μια φορά) ήταν η «συμμετοχή» του κόσμου, αφού μερικοί ήταν σε κατάσταση «που είμαι; Που παω; Και ποιοι είναι αυτοι;» . Επίσης, δεν κράτησε αρκετή ώρα αφού η συναυλία τελείωσε στις 11:30 (δηλαδή, δυο μπάντες +η αναμονή μέχρι να ξεκινήσουν οι Awakening Sun = μιάμιση ώρα). Εντάξει εν μέρη το δικαιολογώ, γιατί είναι «φρέσκια» μπάντα. Ελπίζω όμως να ξανάρθουν και να τους δούμε με περισσότερο κόσμο, παραπάνω ώρα!

Πάρε κόσμε να δεις τι έχασες: 
 



 

Don't Forget: 

Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου